Geboortefotografie

Geboortefotografie

Zolang naar uitgekeken en eindelijk is het bijna zover, de geboorte van je kindje, het meest bijzondere moment. Denk b.v. aan de eerste ontmoeting, het moment van je kindje kunnen zien, voelen en ruiken: dit waardevolle moment zal je nooit vergeten. Dit zijn de momenten die je eindeloos nog een keer wilt herbeleven. Om de kwaliteit hoog te houden reserveer ik gemiddeld 3 bevallingen per maand. Bij iedere geboorte doe ik mijn uiterste best om op tijd aanwezig te zijn, mocht ik niet op tijd bij een mama aanwezig kunnen zijn, dan werk ik samen met een backup collega. Dit om ervoor te zorgen dat je straks de meest mooie foto’s van de geboorte van je kindje hebt.

Hoe ga ik te werk?

Kennismakingsgesprek
Vooraf plannen we een kennismakingsgesprek waarin we alle wensen en mogelijkheden bespreken. Het is voor mij belangrijk dat jullie alle vertrouwen in mij én in mijn werkwijze hebben. Na het gesprek kunnen jullie alles nog eens fijn nabespreken en beslissen of jullie de geboorte van jullie kindje door mij willen laten vastleggen. Daarna houden we contact. Als er bijzonderheden en/of veranderingen zijn hoor ik dat graag. Vanaf de 38e week sta ik 24/7 voor jullie klaar. Als de weeën gestart zijn nemen jullie contact met mij op. Het moment dat ik naar jullie toekom is verschillend: dat is afhankelijk waar jullie wonen, het verloop van een eerdere bevalling en hoe de weeën verlopen. We bespreken dat uitvoerig tijdens het kennismakingsgesprek.

De geboorte van jullie kindje(s) kan zowel bij jullie thuis, geboortecentrum of in een ziekenhuis plaatsvinden. Mocht er noodzaak zijn dat jullie vanuit huis doorgaan naar het ziekenhuis, volg ik jullie. Ik start met de reportage zo gauw ik binnen kom. Tijdens het fotograferen stel ik mij zo bescheiden mogelijk op én op verzoek, bied ik een helpende hand, maar nooit met medische zaken. Na de geboorte blijf ik nog even: ik leg graag het doorknippen van de navelstreng, eerste onderzoekje, de eerste voeding en de eventuele komst van familie vast.

Dit is anders met een geplande keizersnede, als je van te voren weet dat je via een keizersnede zal bevallen kan ik de geboorte via een keizersnede vastleggen. Dit kan en mag alleen als het ziekenhuis (gynaecoloog/anesthesist) hier toestemming voor geeft. Binnen 2 weken na de geboorte ontvang je de factuur met het verzoek deze binnen een week over te maken. Mocht dit om welke reden niet lukken, schroom niet om te overleggen.

Als jullie foto’s voor het geboortekaartje of socials willen gebruiken, geef dat even aan. Dan zal ik na de geboorte z.s.m. (binnen een werkdag) een kleine selectie foto’s naar jullie opsturen. 

Mocht je graag een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek willen boeken en/of meer informatie willen, bel mail of app me gerust!


Tarieven geboortefotografie

DELUXE €1195,-

 • kennismakingsgesprek aan huis
 • bereikbaarheid vanaf de 38e week, 24/7
 • tot +/- 2 uur na geboorte
 • ongeveer 100 foto’s: in hoge en lage resolutie
 • slideshow van de mooiste foto’s
 • incl. fotoalbum 15×15 cm
 • nabewerking van de foto’s
 • back-up collega
 • thuis of ziekenhuis
 • incl reistijd/kosten | excl. parkeerkosten

EXCLUSIVE €1495,-

 • kennismakingsgesprek aan huis
 • bereikbaarheid vanaf de 38e week, 24/7
 • tot +/- 2 uur na geboorte
 • ongeveer 150 á 200 foto’s, in hoge en lage resolutie
 • prachtige slideshow met video incl beeld en geluid **
 • luxe fotoalbum 20x20cm
 • nabewerking van de foto’s
 • back-up collega
 • thuis of ziekenhuis
 • incl reistijd/kosten | excl. parkeerkosten

>> Klik hier voor de slideshow met video incl. beeld en geluid << **

 

Ontmoet JULIA ANNA!

 

Love & Little geboortefotografie is gespecialiseerd in zwangerschap, newborn fotografie en geboortefotografie
Mail of bel me gerust voor: info, een reservering of een kennismaking gesprek!

 

Geboortefotografie Den Bosch - Love & Little geboortefotografie - Evelien Koote

 

Hieronder een greep uit de plaatsen waar ik werkzaam ben! Informeer gerust naar de mogelijkheden…

Geboortefotograaf Den Bosch · Geboortefotograaf 's Hertogenbosch · Geboortefotograaf Utrecht · Geboortefotograaf Amersfoort · Geboortefotograaf Wijchen · Geboortefotograaf Tiel · Geboortefotograaf Ochten · Geboortefotograaf Arnhem · Geboortefotograaf Nijmegen · Geboortefotograaf Amersfoort · Geboortefotograaf Breda · Geboortefotograaf Amsterdam · Geboortefotograaf Brabant · Geboortefotograaf Limburg · Geboortefotograaf Venlo · Geboortefotograaf Oss · Geboortefotograaf Zaltbommel · Geboortefotograaf Venlo · Geboortefotograaf Apeldoorn · Geboortefotograaf Eindhoven · Geboortefotograaf Tilburg · Geboortefotograaf Nieuwegein · Geboortefotograaf Helmond · Geboortefotograaf Rotterdam · Geboortefotograaf Blaricum · Geboortefotograaf Zoetermeer · Geboortefotografie Amsterdam · Geboortefotografie Utrecht · Geboortefotografie Oss · Geboortefotografie Venlo · Geboortefotografie Tiel · Geboortefotografie Ochten · Geboortefotografie Wijchen · Geboortefotografie Arnhem · Geboortefotografie Amersfoort · Geboortefotografie Nijmegen · Geboortefotografie Amersfoort · Geboortefotografie Brabant · Geboortefotografie Limburg · Geboortefotografie Zaltbommel · Geboortefotografie Den Bosch · Geboortefotografie 's Hertogenbosch · Geboortefotografie Apeldoorn · Geboortefotografie Eindhoven · Geboortefotografie Tilburg · Geboortefotografie Breda · Geboortefotografie Nieuwegein · Geboortefotografie Helmond · Geboortefotografie Arnhem · Geboortefotografie Rotterdam · Geboortefotografie Blaricum · Geboortefotografie Zoetermeer