Newborn

Newborn fotografie

De kwetsbaarheid van jullie kleintje van de eerste dagen is heel bijzonder, dit zijn bijzondere momenten die je over een tijd nog een keer wil herbeleven.

Leuk dat jullie hebben besloten om een newborn reportage te boeken, probeer dit tijdig te reserveren. Er wordt een (voorlopige) afspraak op de uitgerekende datum gepland. Als het niet lukt om tijdig te reserveren, voel je dan vrij om te informeren of ik ruimte heb op kort termijn, je weet maar nooit. Zodra je bevallen bent, probeer dan waar mogelijk binnen 2-4 dagen contact op te nemen om een definitieve afspraak in te plannen. Deze zal meestal tussen de 9-28 dagen na de geboorte worden ingepland, dit om jullie eerst in alle rust aan elkaar en aan het nieuwe ritme van de dag te laten wennen. 

Voor een shoot met een baby wordt ruimschoots de tijd genomen, de sessie zal ongeveer 2,5 a 3 uur duren, die tijd is alleen al nodig om in alle rust jullie kleintje te begeleiden. Tegen de klok werken komt niet ten goede voor de baby en voor jullie eindproduct. Kortom, de veiligheid en rust van jullie kleintje staat bovenaan.

Bij aanvang van een shoot maak ik kennis met de ouders maar ook met de baby. Hierdoor kan ik snel inschatten wat er voor jullie baby wel en niet mogelijk is. Het is belangrijk tijdens de shoot dat er rust is, dit om jullie baby lekker te laten slapen, uiteraard zijn mama en/of papa bij de shoot aanwezig. Wat helpt is jullie kindje vooraf in bad te doen, al goed te voeden en verschonen. Mocht het verschonen en/of voeden nodig zijn tijdens de shoot, geen enkel probleem….dat passen we in. Door mijn ervaring heb ik geleerd dat het belangrijk is dat de baby leidend is, we forceren niets en alles zal in het tempo van de baby verlopen. Hierdoor ben ik in staat om hoge kwaliteit in de fotografie af te leveren

Ik heb mijn eigen stijl van fotograferen, de baby zal tijdens de sessie merendeels (bedekt) naakt zijn. Hierbij maak ik gebruik van hoogwaardige materialen die specifiek bij mijn stijl passen (die neem ik altijd mee).  
Voor het comfort van de baby is het belangrijk dat de ruimte waar de shoot plaats vindt behaaglijk warm is voor de kleine, voor ons kan het warm aanvoelen maar de kleintjes hebben het snel koud en kunnen de lichaamstemperatuur nog niet reguleren. Mijn verzoek is om de ruimte ruimschoots voor aanvang van de sessie goed te verwarmen (het liefst tegen de 25C).

Door mijn kennis en ervaring ben ik in staat een waardevolle herinnering te verzorgen voor jullie maar ook voor de baby.
Wil je graag een fotoshoot boeken en/of informatie willen, neem dan gerust contact met me op. Aangezien ik soms al lange tijd volgeboekt sta kun je het best ruimschoots op tijd boeken, het zou jammer zijn als er geen ruimte is.

Wat kunt u verwachten?
* Opnametijd en opnamekosten van gemiddeld 2,5 uur
* digitale bestanden van hoogwaardige kwaliteit, met de mogelijkheid om tegen meerprijs meer bestanden en/of producten af te nemen
* gebruik van exclusieve materialen die tijdens de sessie gebruikt worden
* facebook timeline preview

* de kennis, talent en creativiteit van een ervaren gediplomeerde vakfotograaf
* veel rust (de kleine is leidend), daarom wordt er maar 1 sessie op een dag gepland.

* een locatie sessie, ik kom bij u aan huis! Dit kan alleen als ik met de auto “voor” of op zeer korte afstand van uw woning kan komen.

Wij leveren hoogwaardige producten, denk b.v aan een exclusief fotoalbum en/of een mooie wall art. Informeer naar de mogelijkheden en tarieven.

Neem gerust contact op voor meer informatie en/of beschikbaarheid!

Tarieven newborn fotografie

DELUXE €345,-

  • 2,5 uur sessie
  • inc. 7 digitale afbeeldingen in groot en klein formaat
  • alle materialen worden meegenomen (plaids, doekjes, mutsjes etc…)
  • aan huis
  • excl. reis/tijdkosten 0,23 cent p.km

EXCLUSIVE €419,-

  • 2,5 uur sessie
  • inc. 10 digitale afbeeldingen in groot en klein formaat
  • alle materialen worden meegenomen (plaids, doekjes, mutsjes etc…)
  • aan huis
  • excl. reis/tijdkosten 0,23 cent p.km

Extra afbeeldingen

Newborn: 1 extra afbeelding in groot en klein formaat €29,50
Newborn: pakket van 10 afbeeldingen in groot en klein formaat €250,-

Exclusief pakket

Compleet Beau Monde pakket: een exclusief fotoalbum met luxe bewaarbox inclusief 20 afbeeldingen.
Een luxe tijdloos album die prachtig aansluit bij de stijl van de fotografie. Dit album wordt geleverd in een prachtige kwaliteit met naturel linnen cover. Tevens wordt de bewaarbox omgeven door een linnen stof met aansluitend satijnen linten die de uitstraling compleet maken. Onnodig om te zeggen dat hier gebruik wordt gemaakt van de beste materialen, verkleurt niet en behoudt de vorm wat ik verwacht van een goed en kwaliteit product.

Beau Monde: €825,-
* luxe album 25×25 incl luxe bewaarbox (zie afb.)
* incl sessie/opnametijd
* 20 digitale foto’s, foto’s worden ook digitaal aangeleverd
* handgemaakt album en bewaarbox
* aan huis
* excl. reis/tijdkosten 0,23 p.km

Love & Little Geboortefotografie | newborn fotografie - exclusief album

Tijdens de sessie is het niet toegestaan opnamen te maken!

Love & Little fotografie is gespecialiseerd in newborn fotografie en geboortefotografie
Mail of bel me gerust voor: info, een reservering of een kennismaking gesprek!

Newborn & GeboortefotografieLove & Little Fotografie

Volg je ons?

A
B
C
D

@evelienkoote

Newborn & GeboortefotografieLove & Little Fotografie
A
B
C
D

Binnen 24 uur proberen we te reageren, mocht je

geen reactie ontvangen, stuur me even

een what's app: 06-46333243