Over Evelien

Wie ben ik….?

Love & Little geboortefotografie - Evelien KooteIk ben newborn en geboorte fotograaf, gespecialiseerd in het vastleggen van de meest kostbare momenten, het begin van nieuw leven. Als moeder van prachtige meiden begrijp ik als geen ander het belang om deze momenten keer op keer te herbeleven.

Wie ben ik? Evelien Koote, echtgenote, moeder van 2 prachtige meiden! Wonend, in de Bommelerwaard: tussen de rivieren en boven de rook van Brabant, in het gezellige dorpje Heerewaarden.
Dol op mijn gezin, mijn 2 hondjes en de liefde, Cappuccino met veel melk, lekker wandelen in de natuur, bloemen, natafelen, vriendinnen, fotografie, een lekker warm huis en ‘zo nu en dan’ sporten 😉
Met een flinke dosis enthousiasme leg ik in alle rust alle momenten vast die zo snel worden vergeten. Denk aan alle details die bij een pasgeborene horen, de emotie, de pijn en ontlading bij een bevalling, de eerste kennismaking met je kindje. Mijn doel is beelden maken ‘alsof het gisteren’ was.
Ik zou mijn stijl willen omschrijven als puur, naturel (warm) en tijdloos. Doordat ik ook een aantal uren werkzaam ben in het onderwijs, waarin ik verschillende medische vakken geef, ontbreekt het mij niet aan creatieve en sociale vaardigheden. Tevens ben ik jarenlang werkzaam geweest in de medische wereld, dit komt me zo nu en dan goed te pas als fotograaf.
Ik ben veel werkzaam in de omgeving van Brabant, Nijmegen, Utrecht, Amersfoort en alles wat daar tussen in of in de buurt ligt. Denk bijvoorbeeld aan den Bosch, Eindhoven, Uden, Helmond, Utrecht, Amersfoort, Arnhem en Nijmegen.
Kortom, er zijn vele mogelijkheden, informeer altijd even of jouw geboorte- of woonplaats mogelijk is.
Benieuwd geworden naar deze fotograaf? Voel je welkom, bel of mail me gerust.

 

Love & Little fotografie is gespecialiseerd in newborn fotografie en geboortefotografie
Mail of bel me gerust voor: info, een reservering of een kennismaking gesprek!

 

Newborn & GeboortefotografieLove & Little Fotografie

Volg je ons?

A
B
C
D

@evelienkoote

Newborn & GeboortefotografieLove & Little Fotografie
A
B
C
D

Binnen 24 uur proberen we te reageren, mocht je

geen reactie ontvangen, stuur me even

een what's app: 06-46333243