BLOG

Geboorte verhalen

Newborn fotografie Tiel

Newborn fotografie Tiel

In mijn kleine maar knusse studio in Ochten, mocht ik newborn Jackson fotograferen. Normaliter kom ik aan huis en leg ik de kleintjes vast in hun eigen omgeving. In dit geval is Jackson met zijn mama naar mijn studio gekomen. De reden is dat ik ben gestart met een uitbreiding van mijn style; het gebruik van natuurlijke materialen met een lichte vintage ’touch’ in naturel tinten. Ik maak dan gebruik van props, denk b.v. aan mandjes, een bedje, kistjes etc.. Omdat ik hier meer materialen voor gebruik is dit alleen mogelijk in de studio. Onderstaande beelden geven een impressie maar er is veel meer mogelijk. Ben jij net zo enthousiast als ik en wil je mooie beelden in een naturel vintage stijl? Neem gerust is contact op.

Tot 15 juli (geboekt vóór 15 juli) bied ik een kennismakingspakket aan, je kunt boeken tegen een gereduceerd tarief (de plaatsen zijn beperkt, vol=echt vol).

Newborn sessie ‘Lief’ €179,-
* sessie 1 uur
* incl. 3 digitale foto’s
* gebruik van 1 prop
* in de studio
Newborn fotografie Tiel - Love & Little fotografie - Evelien KooteNewborn fotografie Tiel - Love & Little fotografie - Evelien KooteNewborn fotografie Tiel - Love & Little fotografie - Evelien Koote

Love & Little Fotografie is gespecialiseerd in newborn fotografie en geboortefotografie.
Ben je op zoek naar een fotograaf in de regio Gelderland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant?
Mail of bel me gerust voor beschikbaarheid, boeking en/of informatie!

Newborn & GeboortefotografieLove & Little Fotografie

Volg je ons?

A
B
C
D

@evelienkoote

Newborn & GeboortefotografieLove & Little Fotografie
A
B
C
D

Binnen 24 uur proberen we te reageren, mocht je

geen reactie ontvangen, stuur me even

een what's app: 06-46333243