BLOG

Geboorte verhalen

Bruidsfotografie Almere Boathouse

Bruidsfotografie Almere Boathouse

Een van de meest warme dagen in juli met volop zon, de huwelijksdag van Jeffrey en Laura! Goed voorbereid kwam ik aan bij de ouders van de bruid, Theo en Yvonne. Ik werd warm onthaald met koffie, de tuin prachtig versiert en alles in volle gang om voor het bruidspaar een onvergetelijke dag te verzorgen. Jeffrey en Laura ken ik goed daarom was er sprake van gezonde spanning maar dat viel snel van me af. Laura zat al in de make-up en de laatste hand werd gelegd aan de jurk. Ze was prachtig, wat zal Jeffrey trots zijn. Wendy, de moeder van de bruidegom kwam ook net uit de make-up, prachtige vrouw in een chique jurk. De gasten stroomde langzamerhand binnen en het was wachten op de bruidegom. Het eerste moment dat ze elkaar zagen was ontroerend, niet alleen voor het bruidspaar maar ook voor beide families. We zijn vervolgens naar Muiden gegaan voor de bruidsreportage, we mochten het Muiderslot in waar we prachtige foto’s hebben gemaakt van het kasteel en de bloemrijke tuin. Na de reportage vlug naar Almere, voor de ceremonie in Boathouse. Een schitterende locatie gelegen aan het water, strand en natuurgebied.

Laura kwam aan de arm van haar vader naar de plechtigheid, Jeffrey stond al te wachten. Een ontroerende toespraak van de ambtenaar van de burgerlijke stand waarin ook de moeder van Laura naar voren kwam, zij is nog niet zo lang geleden overleden. De woorden zorgde voor ontroering maar ook voor mooie momenten. Ondanks dat haar moeder er niet meer is, was ze er toch. Een klein maar zeer zeker groots gebaar van Yvonne, een medaillon met de foto van haar moeder aan het bruidsboeket. Na het jawoord, groot applaus, de kus en de ringen. Om vervolgens over te gaan op champagne. Een bijna informatieve receptie waarbij veel werd gelachen en gekletst. De spanning was eraf. Na de receptie hebben we nog enkele foto’s aan het water gemaakt met familie. Ik kijk terug op een geweldige dag, ondanks dat ik de fotograaf was voelde ik de warmte, liefde en gezelligheid. Lieve Jeffrey en Laura, jullie zijn een prachtig maar vooral lief stel, geniet van elkaar. Ik wens jullie alle liefde voor de toekomst…..!

Love & Little Fotografie | Huwelijk Jeffrey & Laura | Evelien Koote

Love & Little Fotografie | Huwelijk Jeffrey & Laura | Evelien Koote

Love & Little Fotografie huwelijk Jeffrey & Laura49-3

Love & Little Fotografie huwelijk Jeffrey & LauraLove & Little Fotografie huwelijk Jeffrey & LauraLove & Little Fotografie | Huwelijk Jeffrey & Laura | Evelien KooteLove & Little Fotografie huwelijk Jeffrey & Laura24Love & Little Fotografie huwelijk Jeffrey & LauraLove & Little Fotografie huwelijk Jeffrey & Laura49-4Love & Little Fotografie huwelijk Jeffrey & Laura28Love & Little Fotografie huwelijk Jeffrey & Laura31

LOVE & LITTLE FOTOGRAFIE is gespecialiseerd in newborn fotografie en bruidsfotografie.
Ben je op zoek naar een fotograaf in de regio Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Gelderland of Drenthe?
MAIL OF BEL ME gerust voor: info, een reservering of een kennismaking gesprek!
Locatie
Muiderslot Muiden www.muiderslot.nl
Boathouse Almere: www.boathouse.nl

Newborn & GeboortefotografieLove & Little Fotografie

Volg je ons?

A
B
C
D

@evelienkoote

Newborn & GeboortefotografieLove & Little Fotografie
A
B
C
D

Binnen 24 uur proberen we te reageren, mocht je

geen reactie ontvangen, stuur me even

een what's app: 06-46333243