BLOG

Geboorte verhalen

Bruidsfotografie landgoed de Luchtenburg

Bruidsfotografie, landgoed de Luchtenburg

Half oktober was het zover, de workshop bij Eppel fotografie, op het prachtige landgoed de Luchtenberg. Enigszins te laat schoof ik aan, midden in de voorstel ronde zodat ik meteen een kleine indruk van iedereen maar vooral van Ralf kreeg. Lekker enthousiast, toegankelijk en positief met het hart op de tong. Maar vooral een fotograaf met bezieling, ervaring en kennis. Daar hou ik van. Naast de workshop van Ralf was er nog een workshop, georganiseerd en in samenwerking met Bloom wedding, Shirley Pisano. Alles was tot in de puntjes verzorgd, van het stylen van de ‘shabby chic’ gedecoreerde tafels, de styling van het bruidspaar tot aan de styling van de ruimten. 

Ik had me ingeschreven voor een bepaald doel, mijn belangrijkste doel was uiteraard voor een deel ontwikkeling, daar was alle ruimte voor. Door het enthousiasme van Ralf kwam alles aan bod en kregen we een kijkje in zijn keuken. Door deze workshop ben ik over bepaalde zaken anders gaan nadenken, iets wat iedere fotograaf zich zo nu en dan realiseert…ik hoop hierdoor mijn stijl en nabewerking weer een leveltje hoger te hebben getild. 

Love & Little fotografie | Evelien Koote | workshop Eppel fotografie & Bloom wedding

Met speciale dank aan:
Shirley Pisano : Styling & Concept
Don Florito : Styling & Bloemen
Haar & Make-up: Beautiful Bride Company
Bruidstaart & sweets : Sugarlips Cakes
Drukwerk: Jeau &
Kostuum: Rietbergh Maatpakken
Haar accessoires: Sibo Design
Houten stropdas: Tied up Wood
Jurk: Rembo Styling
Meubilair: Boozed Events
Locatie: Landgoed de Luchtenburg
Bruidspaar: Tineke en Nick, Wedding Deco
Newborn & GeboortefotografieLove & Little Fotografie

Volg je ons?

A
B
C
D

@evelienkoote

Newborn & GeboortefotografieLove & Little Fotografie
A
B
C
D

Binnen 24 uur proberen we te reageren, mocht je

geen reactie ontvangen, stuur me even

een what's app: 06-46333243